Den består af 90% af en 1½ års lambic, 5% af en 3 år gammel lambic og 5% af en meget ung lambic, der tilfører forgærbare sukkerarter og levedygtig gær og andre mikroorganismer. Samtlige lambic er lagret på egetræsfade. Disse lambics blandes i en blandetank på 25.000 liter og holdes koldt indtil tapning på flasker. Herefter bringes lambicblandingen/gueuzen op på rumtemperatur, og eftergærer på flaske i flere måneder. Efter flaskegæring modnes gueuzen ved lav temperatur i mindst 6 måneder. Aftapningsdatoen er 20 år før sidste salgsdato.
En blød, men let sur bærsmag harmonerer fint med smagen af egetræ fra faddet. En duft og smag af vanille, der efterfølges af en sur og stadig mere intens eftersmag af nelliker. Dampede muslinger er en klassisk ledsager til denne bryg, men også en række oste passer godt sammen med geuzerne fra Boon.
Bemærk - prisen er incl. pant.