Her leverer Belgisk Bryg:

Husk! Vi leverer kun i Københavnsområdet (tjek om dit postnummer er med). Pris for levering er kun 40,- kr.Husk også:

Du skal være minimum 16 år for at købe alkohol over 1,2% og under 16,5%.


Hvornår får du dine varer?

Vi tilstræber at levere førstkommende lørdag efter din bestilling (medmindre andet aftales). Det er vigtigt at du opgiver det rigtige kontaktoplysninger (e-mail & tlf-nr) ved ordreafgivelsen, da vi vil kontakte dig for at aftale nærmere. Er der specielle hensyn at tage (varerne skal afleveres hos naboen, sættes i carporten etc.) så skriv dette i "besked"-feltet eller send evt. en separat mail vedrørende dette.Hvad med panten?

Alle priser på hjemmesiden er inklusive pant. Alle vores øl er tilmeldt Dansk Retursystem. Det betyder, at du kan aflevere de tomme flasker alle steder, hvor der er en flaskeautomat, eller du kan aflevere disse hos hos. Stregkoden er pantmærket, der viser at emballagen er 1,00 kr værd. Skulle automaten tage din flaske uden at registrere den, så henvend dig i butikken, der så registrerer din flaske manuelt. Har du gentagne gange problemer med returemballagen, så send en mail til Miljøstyrelsen, der gerne registrerer sådanne problemer.Kontrolrapport

Se fødevarestyrelsens kontrolrapportFortrydelsesret

Fortryder du købet, kan du vælge at nægte at modtage bestilte varer eller tilbagesende disse med budet, hvorved varerne tages retur.
Fortryder du købet efter at der er foretaget levering, kan varen returneres såfremt den fremstår i samme stand og mængde som ved levering.
Hvis du vælger at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du blot returnere varen med budet eller du kan selv, ved forudgående aftale, sørge for at tilbagelevere disse. Omkostningerne herved betaler du. Returvarer bedes adresseret til:
Belgisk Bryg I/S
Emdrup Mosevej 12
2400 København NV
Så snart vi har modtaget og godkendt de returnerede varer, refunderes købesummen direkte på din konto.
Seneste frist for returnering af varer er 14 dage efter levering. Efter denne dato er vi ikke længere forpligtet til at tilbagebetale varernes pris. Ved du at du vil komme til overskride denne frist, bedes du sende en mail eller ringe for at aftale nærmere.Reklamationsret

Vi yder naturligvis fuld kompensation overfor fejl og mangler ved varerne. Reklamationsretten gælder i 2 år fra leveringsdato, dog begrænset til varens naturlige holdbarhed.
Vi forbeholder os ret til at beslutte om kompensationen skal ydes i form af nye varer, eller tilbagebetaling (helt eller delvis) af det betalte beløb.
Fejlbehæftede varer returneres til:


Belgisk Bryg I/S
Emdrup Mosevej 12
2400 København NV

Vi henstiller til, at du skriver til info@belgiskbryg.dk og beskriver den fejl som varen er behæftet med

Følg os på Facebook